top of page
batteson-studio-music-room.JPG

A Red Thread

A Suffolk family retreat, this vaulted room looks out to beautifully tended gardens with far reaching views to the coast.

 

With recently inherited pieces, including a much loved childhood piano, the space was destined to become the music room - the perfect place to practice the piano and to listen to records. 

 

The calming green envelops the room, softening the space and complimenting both the vintage and more contemporary pieces.

Organic shapes and lines create connection to the garden view to create a biophilic interior space.

Chloé took the stress out of a whole house refurbishment and left us with a beautiful home that we love. She has great ideas that fitted our requirements and pushed us when we needed it!

Steven

bottom of page